fbpx

RANKED 2018

Met morgen – 12 november – als laatste dag van het seizoen 2018, hebben we weer een motiverende poster en een heleboel spelersverhalen om je hopelijk geïnspireerd te houden terwijl je je persoonlijke doelen probeert te bereiken.

Het is nog niet te laat om een ​​push te maken voor Ranked Rewards of om je plaatsingsspellen te voltooien als je dat nog niet hebt gedaan.

Verhaal tijd! Aan het begin van het seizoen 2018 realiseerde ik me waarom mensen soms ‘Ranked to be hell’ vinden. Ik verloor de wedstrijd na wedstrijd na wedstrijd en ik speelde niet eens zo slecht. Gewoon stampen na stampen. Ik maak nog steeds een grapje dat van mijn plaatsingsspellen slechts twee of meer duurden na 20 minuten; een spel verliezen nog voordat we ons snel konden overgeven.

Mijn verhaal: Seizoen 7 eindigen in Gold II door stromen naar platinum V+ Dat was mijn doel. Dat was niet zo als het ging, placements 0-10begonnen in Silver IV en daarna snel door stromen naar Silver I binnen paarweken. Maar steeds niet in promotie komen naar Gold V. Ik zakte terug naarSilver 3. Yorick was sterk. na 10 keer spelen achter elkaar in Flex 5v5 werd ik daar Gold V dus dan ook maar in Solo/Duo Queue. Daar liep het ook lekker. Binnen 3 weken was ik Gold III maar,verveling begon te komen. Yorick werd generfd in begin van de game. Ik was er klaar mee en ging van alles en nog wat spelen Gold V is mijn eind station voor dit seizoen…

Hoe is uw/jou seizoen gegaan laat het hier onder weten?!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *