fbpx

Mind Field by Vsauce

In Mind Field, gastheer Michael Stevens brengt zijn passie voor wetenschap om zijn meest ambitieuze onderwerp nog: wat weten we nog heel weinig over, menselijk gedrag.

het gebouw te premi̬re aanstaande woensdag РMichael Stevens, oprichter van de populaire Vsauce YouTube-kanaal, die is gewijd aan alle dingen wetenschap en filosofie, heeft de trailer voor zijn aanstaande YouTube Red series Mind Field gedaald.

Mind Field zal de mindere begrepen vragen over het menselijk gedrag via experimenten uitgevoerd op Stevens zich als VIP-gasten, zoals Lord Of The Rings ster Dominic Monaghan onderzoeken. Episodes zal betrekking hebben op bijvoorbeeld de reden waarom de menselijke geest geen isolatie kan verwerken voor langere tijd, waarom de mensen houden ervan om dingen te vernietigen, en of onderwerpen zou beweren dat effecten voelen als een placebo drug net omwille van de conformiteit’s.

Met behulp van echte personen (inclusief gast sterren en Michael zelf) Mind Field onthult een aantal van de meest mind-blowing, significant, en minst begrepen aspecten van de menselijke psyche. Door middel van interviews met experts, zeldzame lengte van het historische experimenten, en de gloednieuwe, baanbrekende demonstraties van de menselijke natuur op het werk, Mind Field verkent de verrassende dingen die we kennen (en niet weten) over waarom mensen zijn zoals ze zijn.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *